[Mai 2024] Forbes: Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio, la Reinventarea României: „Cam 70% din cifra noastră de afaceri vine de la clienți care au făcut reamenajări.”

Pentru Workspace Studio, companie care oferă servicii de design și amenajare a spațiilor, în principal a celor de birou, faptul că a scăzut numărul de clădiri livrate în ultimii ani nu a fost un impediment. Nici faptul că a scăzut și suprafața medie închiriată sub 1.000 mp.

În schimb, Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio vede o tendință clară de creștere a calității proiectelor. „Odată, pentru că spațiile nu erau amenajate și gândite să susțină acest nou fel de muncă, mai mult orientată spre comunitate, spre echipă, spre relații. De asemenea, foarte mulți proprietari investesc, și noi lucrăm cu ei în reamenajarea clădirilor și a spațiilor conexe”, a precizat el. 

În prezent, compania are un mare proiect pentru Petrom, care își reamenajează sediul și lucrează cu câteva companii din industria farma și IT, precum și proiecte de amenajări pentru clinici sau zone cu destinație mixtă. Însă, din totalul spațiilor amenajare, în jur de 85-90% sunt birouri.

Articolul integral este disponibil pe: https://www.forbes.ro/horatiu-didea-managing-partner-workspace-studio-la-reinventarea-romaniei-cam-70-din-cifra-noastra-de-afaceri-vine-de-la-clienti-care-au-facut-reamenajari-nu-au-fost-proiecte-noi-luate-de-392076

Inregistrarea emisiunii ReInventarea Romaniei by Forbes este disponibila pe https://fb.watch/sdqe6vvOvp/