[Iunie 2024] AngajatorulMeu : Horațiu Didea (Workspace Studio): Investiția în amenajarea unui birou modern este văzută acum ca o investiție în angajați

Workspace Studio, specializat în mobilier și proiecte integrate de amenajări de birouri de înaltă calitate și Certified Dealer al grupului MillerKnoll în Romania, remarcă în acest an tranziția către proiecte în care companiile urmăresc maximizarea valorii și calității obținute, pornind de la un buget fix.

Amenajările cu design centrat pe buget reflectă o tendință crescândă în rândul companiilor interesate de soluții superioare care să susțină amenajarea modernă a birourilor și activitatea angajaților.  

Această schimbare de paradigmă este determinată în principal de nevoia tot mai accentuată a companiilor de predictibilitate în procesul de achiziții, dar și de a le oferi angajaților un mediu de lucru care nu doar răspunde unor specificații funcționale, ci îi inspiră și le susține bunăstarea, productivitatea și nevoia de socializare și cooperare.

Articolul integral este disponibil pe https://angajatorulmeu.ro/horatiu-didea-workspace-studio-investitia-in-amenajarea-unui-birou-modern-este-vazuta-acum-ca-o-investitie-in-angajati/